Voor binnen en buiten
D'Haese verft niet alleen uw binnenmuren, -deuren en -plafonds. Ook voor plamuurwerk, de plaatsing van sjablonen, afwerking met plinten en lijstwerk kunt u bij hem terecht. Daarnaast verzorgt D'Haese ook alle buitenschilderwerken van onder meer gevels, ramen en buitendeuren.

Voor wie?
Iedereen is welkom! D'Haese voert schilderwerken uit bij particulieren, zelfstandigen, vrije beroepers, winkel- en horeca-uitbaters, bedrijven, verenigingen, scholen, zorginstellingen, … Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of renovatieproject, de Huisschilder garandeert steeds een kwaliteitsvolle afwerking.

Hoe werkt D'Haese?
D'Haese start met het schuren en bijwerken van barsten en scheuren. Plamuren is immers noodzakelijk om oneffenheden te vermijden en een mooi eindresultaat te bekomen. Vervolgens starten de verfwerken. De juiste combinatie van de ondergrond en de gebruikte materialen is daarbij een belangrijk aandachtspunt.

Is uw ruimte bemeubeld?
Geen nood: D'Haese dekt al uw meubels zorgvuldig af vooraleer hij in uw woning, kantoor of winkelruimte aan de slag gaat.

Wij geven altijd gratis een prijsofferte en verstrekken onze klanten vakkundig advies. We voeren de schilderwerken uit volgens de gemaakte afspraken over termijn en budget.

Bij D'Haese kan u terecht voor het volgende:

Gevelreiniging

Reinigen van gevels

Voegen

Uitslijpen en heropvoegen van gevels en waterdicht maken met hydrofoob

Schilderwerken

Schilderwerken binnen en buiten( muren, plafonds, ramen, deuren, gevels)

Glasvezel & Kwaliteitsbehang

Plaatsen glasvezel en kwaliteitsbehang

Internationale opdrachten

Nacht- en weekendwerk mogelijk, alsook internationale opdrachten